Häähankinta: huntu

Pitkään mietin haluanko huntua ja aikalailla päivän välein vaihdoin mielipidettäni. Pikkuhiljaa tilanne alkoi kallistua hunnun puolelle, kun totesin, etten sitä toiste pääse (toivottavasti) käyttämään ja kun löysin sen oikean huntu-tyypin!


Minulla on hiukset suurinpiirtein ristiselkään, joten halusin, että huntu olisi hiusteni pituinen. En vielä tiedä, millainen kampaus minulla tulee hääpäivänäni olemaan, mutta juuri tuo pituus tuntuu omalta.
Hunnussa ei tarvitse olla mitään suurempia kommervenkkejä, yksinkertainen riittää. Ei kimallusta, pitsiä tai muutakaan. Mielellään kampakiinnitys, jonka voi sitten tarvittaessa purkaa, jos kampauksestani tulee sellainen, ettei kammalla huntua saa kiinni.
Ehdoton toive oli (pituuden lisäksi), että huntua kiertäisi jonkinlainen nauha ja että huntu on kaksikerroksinen. Toiveissani on, että sama teema toistuisi hääpuvussani, mutta saa nähdä pystyykö budjetti niihin pukuihin mitä olen katsellut ja haaveillut. 🙂


Sitten kun ihan vahingossa ”se oikea” huntu osui kohdalle Facebookin hääkirppiksellä, niin pistin heti viestiä ja sain yksissä häissä palvelleen, täydellisessä kunnossa olevan, juuri toiveideni mallisen hunnun 15 eurolla! Olen erittäin tyytyväinen

Lue koko postaus tästä