Häähankinta: tilaus Kiinasta

Kuten Instagramin puolella blogia seuraavat tietääkin (@enaaeivoivaihtaa), niin viimeiset pari viikkoa on olleet varsin mukavia, kun muutaman päivän välein on postista tipahdellut noin kuukausi sitten Kiinasta tilaamiani tavaroita.

Ekana postissa saatiin paikkakortit. Ne oli vähän isompia kuin olin ajatellut, joten pelkkien nimien lisäksi, niihin luultavasti jotain pientä koristusta keksitään. Mutta todella kauniita ja laadukasta paperia kortit ovat, sen puoleen ei mitään hätää. Pieni kimalluskin paikkakorteissa oli, mikä sopii meille varsin hyvin!


Paria päivää paikkakorttien jälkeen tuli kaitaliinat, kauniit turkoosit kaitaliinat. Myös niissä oli pientä kimallusta, toisin kuin olin luullut, mutta pieni kimallus ei koskaan oo tappanut ketään. 🙂 Kaitaliinaa on nyt sitten 75 metriä, että luulis riittävän! Kaitaliina on ehkä hieman ohuempaa, kuin olin odottanut, mutta ei muuten huonolaatuiselta vaikuttanut.


Nyt myös mun häälaukku on saapunut! Häälaukussa mulla oli vähän samat kriteerit kun hääkengissä, että en ollut valmis suuria summia maksamaan laukusta, jota käytän yhden päivän ajan ja luultavasti sillonkaan en kanna mukanani.

Lue koko postaus tästä