Hääkakku hakusessa vielä(kin)

Olimme Visan kanssa sopineet, että otamme hääkakun cateringimme Merirosvot Juhlapalvelun yhteistyökumppanin kautta. Olimme saaneet kuulla, että kumppani toimittaisi kakun suoraan juhlapaikalle, jolloin meidän ei tarvitsisi sitä hääpäivänä noutaa mistään ja hintakin tulisi kokonaisuutena edullisemmaksi, kuin erikseen ostettuna. Meille myöskään hääkakku ei ole kovin tärkeä osa hääpäivää, sillä ihmiset ovat siinä vaiheessa täynnä herkullista hääruokaa eikä Visa edes välitä makeasta. Siispä kakusta on tullut vähän toisarvoinen juttu meille.

Soitin tuolle cateringimme yhteistyökumppanille ja kyselin, miten hääkakun maistelu onnistuu. Sain kuitenkin kuulla, etteivät he järjestä maisteluja, jolloin totesin, että kiitos, mutta etsimme sitten toisen tekijän hääkakullemme. Vaikkei hääkakku meille supertärkeä olekaan, en silti ole valmis ostamaan sikaa säkissä edes kakun suhteen. Meillä ei myöskään ole tarkkaa visiota hääkakusta, sen mausta tai ulkonäöstä, joten maistelu ja keskustelu kakuntekijän kanssa tulee tarpeeseen. Tässä vaiheessa muistutan, että totta kai maistelusta maksetaan erikseen.

Seuraavaksi teimme hieman hakua kakuntekijöistä, mutta monilla paikoilla hinnat nousevat niin hurjiksi, ettemme ole halukkaita panostamaan

Lue koko postaus tästä