HÄÄKAKUN KORISTE + ARVONTA

Hääkakku on alusta asti ollut minulle tärkeä asia. Haluan sen olevan täydellinen sekä ulkoa että sisältä. Siitä syystä täydellisen koristeen löytäminen on ollut hankalaa. Tarjolla on vaikka kuinka monia erilaisia vaihtoehtoja. Kuitenkin ajatus täydellisestä koristeesta alkoi muodostumaan ihanan yhteistyön avulla! Pääsin tekemään yhteistyötä Ps Puiston kanssa ja suunnittelimme hääkakkuumme koristeen. Ps Puisto tekee koristeita ja kylttejä toiveiden mukaan täysin käsityönä. Heidän työnsä ovat todella kauniita. 
Valitsimme Villen kanssa hääkakkuumme koristeeksi puisen kyltin meidän nimillämme. Sain sähköpostiin ensin luonnoksen koristeesta ja se oli täydellinen juuri meille! Luonnossa se oli vielä kauniimpi. En malta odottaa, että pääsen asettamaan sen hääkakkumme päälle. <3 Häät alkavat tuntumaan koko ajan vain todellisemmilta, mitä enemmän asioita hoidetaan ja mitä lähemmäksi kesäkuuta mennään. 🙂
Millainen hääkakun koriste teillä on ollut? Tai on tulossa? 🙂
Nyt ystävänpäivän kunniaksi saan arpoa teille 30 euron lahjakortin Ps Puiston verkkokauppaan! Sieltä löytyy vaikka mitä ihanuuksia. 
Arvonnan säännöt ovat yksinkertaiset. 
Jätä vain kommenttikenttään sähköpostiosoitteesi ja olet mukana

Lue koko postaus tästä