Hääkampauksesta ja sen väristä

Hääkampauksen lähtökohdat on seuraavat: Mulla on pitkät luonnonkiharat hiukset, joiden väri on yleensä joko punainen tai ruskea. Visa tykkää mun hiuksista, kun ne on auki, mutta mä tykkään, että vähintään etuhiukset on kiinni, koska vihaan naamalla olevia hiuksia.

Hääkampauksen hahmotelma mulla on ollut selkeä jo kauan. Kompromissiksi mun ja Visan tykkäyksiin laitan edessä olevat hiukset kiinni niin, ettei niitä tarvi koko päivää sylkeä pois naamalta ja muuten saa varmaan olla suht auki. Mahdollisesti mun kiharoita vähän korostetaan niin, että mulla olis kerranki kauniit kiharat eikä takkukasaa päälaella.

6v sitten. Mun hiukset on tänäkin päivänä about tälläset, eri värisenä vaan. Näihin pitäisi siis jotain keksiä.Mullahan tulee olemaan huntu, joten se vaikuttaa myös aavistuksen kampaukseen. No ainakin siten, ettei ne täysin auki voi olla, että huntu saadaan kiinni jotenkin. Tällä hetkellä oon hahmotellut jotain tällästä itselleni, mutta saa nähdä miten käy, kun ensi kertaa kampaajan kanssa keskustelen asiasta:
Tän tyylinen ois näistä ehkä jotakuinkin mun

Lue koko postaus tästä