Hääkoristeita ja arvonta

Kevät menee eteenpäin aivan älyttömän nopeasti ja hääjärjestelytkin ovat ottaneet isoja harppauksia. Olen tällä hetkellä aivan täpinöissäni monestakin ihanasta asiasta häihin liittyen, mutta aivan ensimmäisenä haluan kertoa teille paketista jonka posti toi hiljattain.

Olemme Something Oldin Merjan kanssa jo pidemmän aikaa ideoineet koristeita häihimme ja vihdoin paketti saapui minulle postissa! Meille saapuneen paketin sisältö saattaa näin äkkiseltään näyttää hieman tylsältä, sillä se sisälsi vain kahta tuotetta. Sisältä löytyi monta monta rullaa organza-kaitaliinaa sekä pari isoa pussia vaaleanpunaisia ruusun terälehtiä. Minun oli tietenkin pakko päästä heti testaamaan tuotteita siihen käyttöön, mihin ne meidän häissämme tulevat!

Moni käyttää organzaliinoja häissä niiden varsinaiseen käyttötarkoitukseen, eli kaitaliinoina. Meillä ne tulevat kuitenkin hieman erilaiseen tarkoitukseen, nimittäin meidän on tarkoitus koristella niillä juhlapaikan tuolit. Juhlapaikallamme Espoon Tallilla on ihan tyylikkäät, mustat taittotuolit mutta halusimme niihin jotain lisää. Aluksi ajattelimme tuolihuppuja, mutta Pinterestin syövereistä löysin kuvan, jossa tuolit oli koristeltu valkoisella kankaalla ja kukalla. Tällä mallilla mennään siis meidänkin

Lue koko postaus tästä