Hääkukkiin jotain sinistä

Ei, otsikko ei edelleenkään viittaa, että ottaisin ”jotain uutta, jotain vanhaa, jotain sinistä” jne lorua käyttöön meidän häihin.

Oltiin eilen Tampereella keskustelemassa hääkukista HopiaHipun Teija Silverin kanssa. Lopputuloksena on nyt sitten kimput ja vieheet valittu sekä pari ruusua tilattu pöytäkattauksiin. Tähän tapaamiseen mentiin vähän samalla tyylillä kun kakkukeskusteluun: oikein mitään varsinaisia mielipiteitä ei ollut, jotain tiedettiin mitä halutaan.


Alusta tiedettiin, että pyydetään Teijaa tekemään meille hääkukat sekä ettei meille häihin oikeastaan kukkia kimppujen ja vieheiden lisäksi tule. Myöhemmin kuitenkin päätettiin, että otetaan lisäksi pöytiin parit ruusut koristeiksi. Perjantai-iltana, kun yritettiin vähän Visan kanssa valmistautua tapaamiseen ja mietittiin kukkien värejä, todettiin, että luultavasti sinisen ja vihreän yhdistelmällä saisi jonkinlaisen illuusion turkoosista. Tämän lisäksi sitten myös valkoista kukkaa, niin saadaan raikkautta ja ”häitä” mukaan kimppuun.

Teijan kanssa keskustellessa palloteltiin useita eri ideoita kukista ja vieheistä. Ostamme myös vanhemmillemme vieheet, sillä haluamme jotenkin erottaa heidät muista vieraista ja osoittaa heidän tärkeytensä. Heille tulee yksinkertaiset vieheet, kaikille

Lue koko postaus tästä