Hääkutsut tulevat pian!

Sain eilen meidän hääkutsujen taittajalta viestiä, että hääkutsut ovat nyt menneet painosta Postin huomaan ja niiden pitäisi mahdollisesti jo tämän viikon aikana tulla meille! Iik, olen ihan superinnoissani! Samalla kuitenkin takapuolessa on pieni huoli ja jännitys: entä jos ne eivät olekaan niin hienot, kuin olin mielessäni kuvitellut?

En muistaakseni ole meidän hääkutsuista täällä kertonut pahemmin, Instagramin puolella vähän tarkemmin päivitellyt sitten tilannetta.

Alunperin minä olin sitä mieltä, että kutsut tehdään itse ja Visa puolestaan halusi tilata jostain valmiit kutsut. Varsinaista teettämistä emme suunnitelleet, sillä budjettimme oli rajallinen. Toisaalta kun näistä keskustelimme, emme myöskään tienneet tarkalleen, millaiset kutsut haluaisimme. Keskustelimme ja katselimme aika peruskutsuja, joita näkee hääryhmissä ja joita Google sekä Ifolor pursuavat.


Itseä miellyttävää kutsua oli kuitenkin supervaikea löytää, sillä halusimme vähän erilaisen kutsun, jollaista toivottavasti ihan kaikki vieraat eivät olisi saaneet. Katsoimme monet kiinakaupat läpi, mutta mistään ei löytynyt tulosta. Lopulta, kun Lassi-bestman laittoi yhteiseen WhatsApp-keskusteluumme kuvan kortista, saimme Visan kanssa ajatusta

Lue koko postaus tästä