Hääpaikka: Vanha Passi, Karjalohja

Instagrammissa vinkkasin pari viikkoa sitten hääpaikasta jota käytiin katsomassa, ensi kesää ajatellen. Hääpaikka löytyi itseasiassa Instagrammista, Ellen Jokikunnaksen profiilista. Ellen juhlisti häitään Karjalohjalla, Vanhassa Passissa. Hääpaikka näytti kuvissa niin ihanalle, että googlasin paikan heti. Laitoin viestiä ja sovimme tapaamisen. Kävimme perheen kesken katsomassa paikan ja tässä muutamia kuvia sieltä:

Paikka sijaitsi ihanasti luonnonkeskellä. Juhlatila oli tehty vanhan navetan vintille. Alhaalla oikealla on sisäänkäynti.Juhlatilassa oli oma wc sekä pieni keittiö.
Juhlatila oli iso, sinne mahtui n. 100 henkeä. 
Vintillä oli myös kauniita huonekaluja, kuten tämä sohvaryhmä. 

Isäntä esitteli meille kaikki tilat ja tilojen esittelyyn kuluikin yhteensä pari tuntia aikaa. Tilalla oli siis erillisiä rakennuksia ja niiden kiertämisessä sekä isännän kanssa jutellessa kului aikaa. Pihapiiristä löytyi tila, jossa pystyi järjestämään häiden jatkot tai vaikka tanssimaan. Lisäksi pari erillistä taloa, jossa pystyi yöpymään. Tilat olivat kauniita, niissä huokui vanha, mutta esim. keittiöt oli moderneja. Lisäksi tilalta löytyi leikkimökki lapsille, useampi keinu pihalta sekä vapaasti juoksentelevia kanoja ja kukko. Eikä

Lue koko postaus tästä