Hääpelot alkavat nostaa päätään

Oon ruvennu huomioimaan tässä syksyn aikana, että uudenlaiset hääajatukset alkavat nousta takaraivosta esiin. Tähän mennessä häät ovat olleet aika vaaleanpunaista hattaraa, mutta nyt monenlaiset pelot ovat alkaneet vallata tämän morsiamen mieltä. Yritän nyt purkaa mieltä ja toivottavasti saan myös vähän kanssatukea muilta morsiamilta ja sulhasilta. 🙂


Nyt on siis ruvennut pelottamaan, etten pysty järjestämään häitä, jotka vastaisivat kavereiden odotuksia. Ei niinkään se, miltä häät visuaalisesti näyttävät, vaan se, että kaverit odottavat hyviä bileitä, joissa on superhauskaa. No entäs jos ei olekaan? Entä jos en saa hyviä bileitä pystyyn, kellään ei ole hauskaa ja porukkaa alkaa häipymään paikalta heti kun kehtaavat?

Omissa fiiliksissä meidän häät on superkauniit ja loistavat bileet, joissa kaikilla on hauskaa ja tanssitaan pitkälle aamuyöhön. Nyt on ruvennut pelottamaan, etten saavuta tätä mielikuvaa. Tiedän, että häiden onnistuminen ei ystävistä ole kiinni, sillä he kaikki haluavat viihtyä ja tekevät parhaansa hyvien bileiden eteen. Mutta silti, entä jos?


Näitä pelkoja ehkä vähän myös

Lue koko postaus tästä