Hääpotrettimietintöjä

Toissailtana rupesin stressaamaan taas uutta asiaa häiden suhteen. Koska en osaa nähtävästi olla stressaamatta, niin otetaan sitten ykstellen kaikki hääyksityiskohdat stressin alle. 😀 Tällä kertaa stressin aiheena on siis hääpotrettikuvat.

Vuosi sitten, kun varailtiin meidän hääkuvaajaa Mika Sarjosta, meillä ei ollut tarkkaa ajatusta, millaisia hääkuvia halutaan. Silloin sanottiin vain, että halutaan dokumentaarista kuvausta häihin (koska tilannekuvat on mun elämän suola!) ja värikuvia (muutamat mv-kuvat tehosteena, mutta jotkut kuvaajat käyttävät ihan liikaa mv-tehostetta, ei kiva). Nyt on kuitenkin vähän alkanut vuoden aikana hahmottumaan millaisia kuvia halutaan, kun on seurannut tänä kesänä menneiden hääbloggaajien häitä ja hääkuvia sekä ideoita.

Mika Sarjos :)Oon jo pidempään pohtinut, että missähän meidän hääpotretit otetaan. Vaikka meillä on kyllä jonkinnäköinen ”cocktail-tilaisuus” mahdollisesti kirkon jälkeen, kun me mennään ottamaan potrettikuvat, niin en silti halua, että vieraat joutuisivat kauaa odottamaan. Kuvauspaikan pitäisi siis olla lähellä kirkkoa tai juhlapaikkaa tai jossain siinä välillä.

Jotain ajatuksia mulle syttyikin jo ja kun voivottelin asiaa

Lue koko postaus tästä