HAASTE: Lapsiperheen jääkaapilla. Mitä meiltä löytyy aina.

Mä olen aivan surkea kokki. Ja jos totta puhutaan ja on mahdollista, mä olen vielä surkeampi kaupassakävijä. Vaikka kuinka tekisi kauppalistan valmiiksi, kotiinpäästyä jotain uupuu. Syödään kotona ihan perusruokaa, mutta vuoden alusta ollaan turvauduttu myös Sannan ruokakassi-palveluun ja se on tuonut arkeemme kivasti monipuolisuutta ja uusia makuja. Postaus ei mitenkään ole toteutettu yhteistyössä, ollaan vaan tyytyväisiä asiakkaita. 
Ihana Pirita heitti blogissaan haasteen kuvata jääkaappi just sellasena kun se on. Omaksi onnekseni jääkaappi on niin usein vajaa että se on helppo putsata, joten mitään ’esivalmisteluja’ ei edes salaa tarvinnut tehdä. Mies oli mun saunasiideritkin nostanut viikonloppuna alakertaan niin ei tarvinut niitäkään piilotella. 
Ovesta meillä löytyy yleensä (avautut) maidot, mehut, mehukeitot yms pystyssä pidettävät. Lisäksi säilykkeet, kermat ja sitruunamehu ( :D??) on vakiovarusteita. Käytetään aika vähän säilykkeitä, yleensä pitsapäivän varalta ovesta löytyy tonnikalaa ja ananasta. 

Kasvisosasto näyttää ruokakassin ansiosta tänään kivan runsaalta. Yleensä meiltä löytyy perus sipulit, kurkku, tomaatti ja paprika. Salaattia ostetaan vaan jos aijotaan

Lue koko postaus tästä