HAASTE: Yllätysvisiitti jääkaappiin!


Kääk! Mitä sisältää jääkaappi, kun sitä ei mitenkään kuvausta varten olla valmisteltu? Sain Kaksplussan verkostobloggajien keskustelusta ronskin idean, esitellä meidän jääkaappi. Koska mä ainakin myönnän, että kyllä minua kiinnostaa muiden ihmisten jääkaappien sisältö, hahhaha. Mutta en varmasti ole ainut, eikös siitä ollut joku tv-ohjelmakin, että mitä ihmiset ruokakaupasta ostavat 🙂 
Koko juttuhan vähän lässähtää, jos käy kaupassa sillä tavalla ”jääkaapinesittelymielessä” (siis anteeksi, miten?) joten tartuin tuumasta toimeen ja otin meidän jääkaapista vain kuvat niin, kuin nyt jääkaappi sattui sillä hetkellä olemaan. 
Ylimmällä hyllyllä raejuustoa (tosi pahaa ja rasvatonta, mutta syön nyt dieetin ajan). Kaurakermaa aina pari purkkia varalla ruuanlaittoon. Munia. Salaattia ja siinä päällä raakakakun jämät. Takana purkissa jotain kastiketta ja Salsa Verdeä, joka muuten on varppina mennyt vanhaksi.. Alemmalla hyllyllä omenasosetta ja appelsiinimarmelaadia. Appelsiinimarmelaadi on niin hyvää!! Green Curry -tahnaa sekä Dijon-sinappia. Ja vissiin oliiveja? Makujugurtteja itse en syö, nämä on miehen ostamia. Nopsulle yleensä ostan niitä missä on vähemmän sokeria.

Lue koko postaus tästä