HÄÄT: KAASO, MORSIUSNEIDOT JA KUKKAISTYTTÖ

Morsiamen apuna on yleensä kaaso. Kaasoja voi olla yksi tai useampi. Jos kaasoja on vain yksi, hänen lisäkseen saattaa olla morsiusneitoja ja kukkaistyttö. Minä halusin ehdottomasti vain yhden kaason ja hänen lisäkseen kaksi morsiusneitoa ja kukkaistytön.

Kaasona toimii serkkuni Marika. Hänen kanssaan olimme lapsena kuin paita ja peppu. Valitettavasti yhteydenpito on vähentynyt vuosien varrella eri paikkakunnille muuton myötä, mutta olemme nyt lähivuosina alkaneet taas pitämään yhteyttä enemmän. Hän on läheisin serkku, joka minulla on ja samalla myös hyvä ystäväni ja Elianin kummitäti. 🙂 Kaasona hän on vastuussa muun muassa morsiamen pukeutumisesta ja valmistautumisesta, vessareissuista ja vaatteiden vaihdosta. Suunnitelmissani on illan aikana vaihtaa päälleni lyhyempi mekko, jonka kanssa juhliminen on huomattavasti mukavampaa. 🙂 Lisäksi hän vastaa aikataulusta ja siitä, että asiat sujuvat esimerkiksi pitopalvelun kanssa niin kuin on suunniteltu, lahjapöydästä ja muista tärkeistä asioista.

Morsiusneitona toimii ystäväni Vilma. Hän kirjoittaa itsekin blogia ja olemmekin tutustuneet näiden blogijuttujen kautta. 🙂 Pidämme päivittäin yhteyttä, sillä pitkän

Lue koko postaus tästä