HÄÄT: PALAVERIA, ASKARTELUA JA ALKUMALJOJEN MAISTELUA

Pari viikkoa sitten meillä oli kaason ja morsiusneitojen kanssa hääpalaveri! Oli ihanaa päästä taas näkemään tyttöjä ja viettämään aikaa yhdessä. Häiden suhteen saimme paljon tehtyä ja päätettyä! Availimme kasan pompomeja, jotta niitä ei tarvitse juhlapaikalla lähteä avaamaan. Askartelimme myös pöytänumerot.

Pompomien availun ja pöytänumeroiden askartelun lisäksi suunnittelimme lapsille mieleistä ohjelmaa. Ulkopelit, kuten mölkky ja petankki olisi hyvät! Sisälle leikkinurkkaus, jonne väritys- ja puuhakirjoja, lautapelejä ja palapelejä, leluja sekä erilaisia kirjoja. Meille on tulossa 11 pientä vierasta, joten on tärkeää, että myös he viihtyvät juhlissa! Lapset saavat myös osallistua salatehtäviin ja hääbingoon. Hääbingoa muokataan hieman lapsille sopivaksi esimerkiksi kuvia jutuista, jotka he voivat yrittää löytää hääpaikalta. Myös hoitopiste täytyy vaippaikäisille vieraille tehdä.

Kertasimme hieman hääaamun aikataulua, keksimme drinkeille nimiä ja maistelimme alkumaljoja. Emme halua lähteä sokkona ostamaan alkumaljaa, joten kipaisimme hakemassa Alkosta etukäteen neljää eri kuohuviiniä, joista päätimme sitten parhaan. Maistoimme jokaista ja arvostelimme juomat 1-5. 5 oli paras arvosana.
Tämä kuohuviini voitti maistelun

Lue koko postaus tästä