Häät vieraiden silmin

Meillä oli häissä käytössä vieraskirjana sekä vieraiden kuvia varten Wedbox-sovellus. Kehotimme vieraitamme häänettisivuillamme lataamaan sovelluksen etukäteen, jotta hääpäivänä kaikki sujuisi helposti. Myös kaasot ja bestmanit auttoivat vieraita tarvittaessa sovelluksen kanssa tai kuvien otossa. Sain Wedboxin premium-version blogini kautta ilmaiseksi, jolloin meillä oli pidemmät videot, isompi tila sekä pidempi säilytysaika käytössä.

Ilahduinkin juhlien jälkeen, kuinka paljon vieraat käyttivätkään sovellusta ja suureksi ilokseni sieltä löytyi myös iso kasa vieraiden itsensä ottamia kuvia. Musta tää sovellus oli ihan huippu, oli superkiva nähdä juhlien jälkeen vieraiden näkökulmasta miltä meidän häät näyttivät ja tuntuivat. Ihan huikeita kuvia; yhteiskuvia, hassuttelukuvia, yksityiskohtakuvia, taiteellisiakuvia. Suosittelut kyllä sovellukselle, jos on yhtään sellainen fiilis, että haluaa nähdä vieraiden näkökulmasta hääpäivän (me saatiin ihan aamupalasta asti kuvia!).

Alta siis kuvasatoa häistämme vieraiden ottamina!


Ylläolevat kuvat on mun ja kaasojen ottamia ja meidän aamusta ja matkasta kirkolle.
Alla vieraiden kuvia kirkosta ja vihkimisestä sekä juhlista. Välissä Lassi-bestmanin pari kuvaa potreteista, hän kun oli meidän kuvausapuna ja

Lue koko postaus tästä