HÄÄT: VIERASPÖYTIEN KORISTEET

Meillä oli häissä maalaisromanttinen teema ja halusimme sen mukaiset koristeet myös vieraspöytiin. Meille tuli kahdeksan vieraspöytää, joista yhdessä istuivat kaaso, morsiusneidot ja toisen puoliso, bestman sekä valokuvaaja. Meidän pöytänumerot ja vieraslahjat esittelinkin jo aiemmin ja pääset lukemaan niistä täältä
Niiden lisäksi pöydissä oli Ikean valkoiset knoppalakanat pöytäliinoina ja juuttikaitaliinat. Puisiin sydämiin askarreltiin menut ja ohjelmat.

Pöydät oli valmiiksi katettuina ja kaikki häissä olleet astiat ostimme itse. Ainoastaan ruoan tarjoilussa käytetyt astiat tulivat pitopalvelulta. Vaaleanpunaiset lautaset, viinilasit, juomalasit, kahviastiasto, pikkulusikat ja kakkuhaarukat ostimme Ikeasta. Veitset ja haarukat ostimme Ideaparkin Prismasta ja Minimanista. Juuttikankaiset aterinpussujat ostimme Wishiltä, sillä emme löytäneet saman tyylisiä kotimaan juhlakauppojen valikoimasta. Kankaiset servetit teimme nopeasti itse. Servetit ja aterimet pujotettiin kauniisti vierekkäin pussukoihin.
Huhtikuussa kävimme isäni kanssa sahaamassa koivusta kiekkoja pöytiin. Kiekot kuivuivat reilun kuukauden ennen kuin Ville yhdessä bestmanin kanssa hioivat ne tasaisiksi. Päälle askarreltiin pilttipurkeista ja juuttikankaasta kauniit teemaan sopivat maljakot, joihin tein itse pieniä kukkakimppuja.
Näiden lisäksi pöydistä löytyivät hääbingot ja

Lue koko postaus tästä