Häävalokuvat ja -videot helposti samaan paikkaan

Blogipostaus on tehty yhteistyössä Wedboxin kanssa.

Meillähän on tässä vuoden ajan ollut ongelmana häiden vieraskirja. Halutaan siis vieraskirja videomuodossa eli vieraat voivat kuvata itsestään lyhyitä videoterveisiä meille. Sinänsä kuulostaa helpolta, mutta se toteutus on vähän tökkinyt; mihin kerätä 20-30 videota helposti ilman, että koko ilta menee elektroniikan kanssa leikkimiseen tai tallennuspaikan muisti loppuu kesken?

Mietimme pitkään Google Drivea (jota käytämme häiden järjestemisessä paljon apuna), mutta totesimme, ettei se ole kovin juhlava saati kaunis ulkoasultaan ja se jätettiin plan ö:ksi. Visa ja molemmat bestmanit ovat erittäin kiinnostuneita elektroniikasta ja internet-jutuista, joten jossain vaiheessa heillä oli ajatuksena koodata häänettisivut ja sinne sitten kerättäisiin videot. Tavallaan olen ihan helpottunut, että se idea on nyt jäänyt pois, sillä vihdoin löysimme ratkaisun, joka tuntuu palvelevan häitämme täydellisesti.

Törmäsin Wedboxiin, kun muut morsiamet suosittelivat sitä häidemme tarkoituksiin. Palveluun voi ladata kuvia ja 30 sekunnin videoita (Premium-versiossa jopa 5 min, joka meille tulee käyttöön) hääparin sekä vieraiden nähtäväksi. Sovelluksessa on

Lue koko postaus tästä