Häävuosi on täällä + tilanne-check

Niin se Maa pyörähti Auringon ympäri ja astuttiin uuteen vuoteen. Täysin normaali asia, sitähän ne planeetat tekevät – kiertävät Aurinkoa. Meille tämä täysi kierros kuitenkin oli tärkeä askel meidän häiden suunnittelussa, sillä pääsimme vihdoin siirtymään meidän häävuoteen, 2019.

Häihin on tällä hetkellä alle neljä kuukautta eli noin 16,5 viikkoa eli 115 päivää. Eli näiden laskelmien perusteella vaikuttaisi, että minä, juuri minä, olen tämän vuoden morsian! En ensi vuoden, vaan nimenomaan tämän kuluvan vuoden naimisiinmenijä! Hurjan jännittävää ajatella sitä, saati sitten, että se pitäisi ääneen sanoa!


Tuo pieni pyörähdys Auringon ympäri ei yleensä ole tuntunut paljoa missään, mutta nyt se tuntuu konkreettisesti siinä, että viikko sitten häihin oli vielä aikaa eikä kiire painanut, mutta nyt vuoden vaihteen tällä puolella alkavat hikikarpalot valua ja tehtävälistat muodostuvat päässä. Tehtiinkin Visan kanssa eilen tekemättömien tehtävien listaa, joihin laitoin perään kuukauden, jolloin ne olisi suoritettava. Olen myös pyytänyt Visaa tekemään muutamat konkreettiset asiat häiden suhteen ja toivon,

Lue koko postaus tästä