Häidemme kukat – Flowr

Kuten aiemmin jo vihjailin, meidän hääsuunnitelmat ovat viime aikoina ottaneet harppauksia etenkin palveluntarjoajien löytymisen osalta. Ensimmäisenä haluan kertoa teille häidemme floristista.

Häidemme kukat toteuttaa Flowr – Floral Design Studio.


Flowrin takana on Katri, joka pyörittää päiväsaikaan toimistossa exceleitä ja numeroita, mutta iltaisin ja viikonloppuisin pääsee siirtymään kukkien maailmaan. Hän tekee tilaustöitä kukista suurella sydämellä ja pilke silmäkulmassa. Hänellä ei ole floristin koulutusta, vaan intohimo kukkia kohtaan on ajanut harrastuksen pariin.

Katrin tyylissä minua viehätti juurikin tietynlainen rentous ja huolettomuus sekä kunnioitus kukkia kohtaan. Hänen kimppujensa ja asetelmiensa värimaailmat miellyttivät silmää ja olivat minun silmääni jollain tapaa todella harmonisia. Katrin kimpuissa näkyy paljon myös minun lempikukkiani – pioneja, jaloleinikkejä ja paljon vihreää! Lisäksi mielestäni Flowrin logonkin on oltava joku merkki – se kun sopii täydellisesti sekä meidän häiden että minun blogini tyyliin!Olen viestitellyt Katrin kanssa meidän ajatuksistamme kukkien osalta ja oli aivan ihanaa huomata että meidän ajatuksemme kohtaavat älyttömän hyvin! Tilaamme Katrilta minulle kimpun,

Lue koko postaus tästä