Häiden musiikki

Mulle musiikki on tärkee juttu ja aina on ollutkin selvää, että mun häihin ”sitten joskus” bändi tuleekin soittamaan. Bändi on nyt buukattu, mutta eihän he koko ajan esiinny, vaan ruokailujen ajaksi täytyy suunnitella taustamusiikkia sekä loppuillalle jäätävän hyvä bilesoittolista.

Veikkaan, et mä oon vastuussa meidän häiden musiikista. Visa ei hirveesti musiikkia kuuntele ja kun kuuntelee, niin sekin on jaksottaista ja se kuuntelee 10 biisiä sen jaksonsa ajan, jonka jälkeen on taas 6 kk ilman mitään musiikillisia säveliä.

Bändin lisäksi musiikkia soitetaan Spotifysta. Sellaiselle, jolla ei Premiumia vielä ole, niin 10 €/kk on aika edullinen hinta siitä, ettei tarvitse levyjä pyöritellä tai mainoksia kuunnella omissa häissään. Spotifyhin tehdään luultavasti kaks kaiken kattavaa listaa: taustamusiikki ja bilemusiikki.


Ruokailujen taustamusiikki tulee olla jotain hillittyä, slovareita, akustisia vetoja, late night -versioita ja mitä näitä nyt on. Jotain, ettei ihmisten puheensorina oo ainoo ääni, mutta ei kuitenkaan niin peittävää tai mukaansa tempaavaa, ettei ihmiset ruokaansa jaksa keskittyä. Tarkkaan

Lue koko postaus tästä