Häiden turhakkeet

Oletko koskaan esimerkiksi Facebookin hääkeskustelua tai hääblogia lukiessasi miettinyt: Miksi ihmeessä? Aina välillä keskusteluja lukiessa minä huomaan miettiväni, miten paljon on sellaisia asioita mihin en itse häihin liittyen laittaisi rahaa. Meidän häihinkin on varmasti tulossa paljonkin sellaista mitä moni pitää täysin turhana rahanmenona! Päätin kuitenkin listata joitain asioita, mitä itse pidän turhakkeina!


HäähajuvesiMinulla on kolme hajuvettä joita käytän, kaikki niistä ovat lahjoja. Kaksi Matiakselta ja yksi siskoltani. Olen itse todella huono ostamaan tuoksuja ja siksi ihan loistava juttu että läheiset osaavat ostaa minulle minua miellyttäviä tuoksuja lahjaksi! En osaisi kuvitella ostavani erityisesti häitä varten mitään hajuvettä, ne kun eivät ole minulle niin iso juttu. Niinpä turvaudunkin tuttuun ja turvalliseen tuoksuun joka löytyy jo valmiiksi kaapista!
SormustyynySiis anteeksi, mutta mitä ihmettä? Voiko joku selventää minulle, milloin ne sormukset on tuossa tyynyllä? Tämän osalta ei kai tarvitse sanoa enempää..
Kallis sviitti hääyöksiOn toki monenlaisia häitä mutta meidän häitä ajatellen kalliista sviitistä olisi mielestäni aika turha

Lue koko postaus tästä