Häiden uppoaminen vanhempien tajuntaan

Me ollaan oltu reilu 1,5 vuotta kihloissa ja häihin on reilu 8,5 kuukautta matkaa. Alusta asti ainakin itsellä on ollut sellainen fiilis, ettei meidän kummankaan vanhemmat tajua, että häät on ihan oikeasti tulossa. Veikkaan, että koska minä ja Visa olemme molemmat vanhempiemme ensimmäiset naimisiin menevät lapset, niin vanhempiemme on vaikea iskostaa tajuntaansa, ettemme ole enää lapsia ja ettei tämä ole mikään lapsien leikki.

Kummankaan vanhemmat eivät ole osoittaneet mitään erityistä kiinnostusta häitä kohtaan, joten olen pyrkinyt huomioimaan tämän sillä, etten erikseen höpötä heille turhia häistä. Paitsi tietenkin esim pyytäessäni isää saattamaan minut alttarille tai kun Visa pyysi isältään autoa lainaksi hääautoksemme. Olemme viimeiset puolitoista vuotta antaneet vanhemmillemme aikaa tottua tähän ajatukseen avioliitosta, sillä voin kuvitella, ettei se helppoa ole, kun ensimmäiset lapset menevät naimisiin (ja minun kohdalla vielä nuorin ja ainoa tytär).

Soon to be married ♥
Vuosi sitten kuitenkin vietimme Visan vanhempien kanssa vuosittaisia rapujuhliamme ja Visan vanhemmat innostuivat puhumaan häistämme ensimmäistä

Lue koko postaus tästä