Häiden yksityiskohtien jakaminen hääblogissa

Olen hääbloggaajaurani alusta asti miettinyt, mitä kaikkea olen valmis häidemme yksityiskohdasta kertomaan julkisesti tässä blogissa. Jotkut hääbloggaajat ovatkin päätyneet ratkaisuun, etteivät jaa kaikkea häätietoa blogissaan. Ymmärrän tämän täysin, mutta itse olen kuitenkin päätynyt toiseen ratkaisuun.

Itse olen päätynyt kertomaan varsin avoimesti häistämme, niiden etenemisestä, suunnitelmista ja hankinnoista. Mietin aluksi paljon sitä, että jos vieraat lukevat tätä blogia, niin haittaako se jotain, että muodostaa etukäteen kuvitelman, millaiset häät meille on tulossa. Nyt olen todennut, että jaan lähes kaiken tiedon täällä, sillä kerron asioista pienissä yksityiskohdissa suuria linjoja kertomatta. Jos kerron millaisen kampauksen haluan ja millaiset hiuspinnit olen ostanut, ei vierailla silti ole mitään hajua, miltä tulen hääpäivänäni näyttämään (koska itsellänikään ei vielä ole!).


Olen kuitenkin päättänyt, että tosiaan suuria linjoja en hirveästi kerro, jotta jotain jää vieraille odotettavaksi. En esitellyt täällä hääpukuani ja minulla on muutama muukin ässä hihassa, jotka haluan pitää vieraille täytenä yllätyksenä, joten niistä en täällä hiisku.

Kun lähdin hääbloggaajaksi, tiesin

Lue koko postaus tästä