Halloween 2018

Toteutettu yhteistyössä Vegaoo.fi kanssa
Lauantaina juhlittiin tosiaan Halloweenia ja nyt päätin tulla jakamaan muutaman sanasen meidän pikkukemuista. Mä rakastan Halloweenia, kuten varmaan vanhemmat lukijani muistattekin. Se on syksyn odotetuin juhla – aloin panostaa siihen muutama vuosi sitten oikeasti ihan kunnolla, tai oikeastaan silloin kun muutin omilleni.

Koristelusta kiitos kuuluu Vegaoolle, johon törmäsin kesällä ja päätin jo silloin, että tuolta mä tulen koristeet syksyn Halloween juhiin tilamaan! Kyseinen verkkokauppa tulee pysymään mielessäni kyllä ihan vastedeskin, sillä minä jos joku rakastan teemajuhlia ja järjestän niitä ihan todella mielelläni. Vegaoossa on vielä helppoa etsiä tietty teema – sivupalkissa jopa ehdotetaan suosituimpia teemoja. Lisäksi voitte kirjoittaa hakuun sen mikä on mielessä, ja sitä kautta löytyy vaikka mitä huikeeta rekvisiittaa ja naamiaisasua, ynnä muuta teemaan kuuluvaa!

Mä en itse koskaan tilaa mitään kokonaisia naamiaisasuja, sillä ne ovat tehty pitkille ihmisille ja mä oon lyhyt – lisäksi tykkään itse vähän stailata mun lookkeja ja etsiä ehkä vaan pieniä yksityiskohtia

Lue koko postaus tästä