Halloween suunnitelmia ja jouluhössötystä

Woohooo! Vietämme tässä parhaillaan syksyn yhtä huikeinta aikaa, nimittäin Halloweenin aikaa! Mä tiedän ettei se oo Suomessa niin iso juttu – se alkaa kuitenkin näkyä mun mielestäni vuosi vuodelta enemmän ja enemmän täälläkin, mikä on ihan mahtavaa. Blogeissa on pyörinyt vaikka mitä kivoja Halloween aiheisia postauksia ja instan feedissä näkyy myös kaikenlaisia hauskoja meikkitutoja, asuja, vinkkejä sun muita… Oon seuraillut niitä aika innoissani.

Tänä vuonna koko syksy tai itse asiassa ruska-aika on mennyt mun mielestäni ohi tosi nopeasti. Syksyähän on jäljellä vielä kokonainen marraskuu, mutta se on niin ankea, että en osaa jostain syystä laskea sitä. Olimme syksyn alkuvaiheen Kyproksella ja tultuamme kotiin, olin kolmisen viikkoa puolikuntoinen. Nimittäin se flunssa.

Pahimmat flunssapäivät sairastin viikko reissumme jälkeen ja olin onneksi vapaalla ne pahimmat päivät, mutta muuten se hyvinkin sitkeä flunssa painoi päälle sen kauneimman ruskan lopulle saakka. En uskaltanut edes lenkkipolulle lähteä kauneimpaan aikaan. Onneksi ennen Kyprosta päästiin kiertelemään pitkin Puijon metsää, joten

Lue koko postaus tästä