Halloweenin Netflix-sarjavinkit


Vuoden karmaisevin aika on pian täällä! Pimenneet, koleat illat, syystuulten paljaiksi kaluamat puut ja Halloween – täydellinen aika sukeltaa sohvannurkkaan torkkupeiton alle ja katsoa jotakin oikein pelottavaa.

Nappaa alta katsottavaa synkkiin syysiltoihin – ja varoitus: sydämentykytyksen lisäksi nämä sarjat voivat aiheuttaa myös riippuvuutta. Useana iltana nukkumaanmeno on venynyt ihan liian myöhään, kun on pitänyt katsoa vielä yksi jakso..

Metsä – Mukaansatempaava ja kutkuttava ranskalainen minisarja käynnistyy, kun teinityttö katoaa lähellä Ardennien metsää. Huolestunut opettaja ja paikallinen poliisi alkavat selvittää järkyttävien tapahtumien ja haudattujen salaisuuksien vyyhtiä. Sumuiset metsämaisemat tuovat sarjaan mystistä tunnelmaa.

Le Mante – Kuusiosainen ranskalainen jännityssarja kytkeytyy jännittävän sarjamurhaajajahdin ympärille. Kaupunkia piinaavat murhat, jotka ovat kopioita yli 20 vuotta tehdyistä murhista. Alkuperäisten murhien tekijä, vankilassa istuva Jeanne, suostuu auttamaan kopiomurhien tekijän etsimisessä, mutta hänellä on yksi ehto: hän haluaa työskennellä yhdessä poliisina toimivan poikansa kanssa.

Dark – Saksalainen sarja yhdistelee draamaa, scifiä, aikamatkustusta ja yliluonnollisia tapahtumia. Lopputuloksena on kuin Stranger Thingsin synkeämpi, aikuisempi

Lue koko postaus tästä