Halppiskosmetiikkaa: Cien by Lidl, osa 2.

Aika-ajoin mua hämmentään miten paljon lukukertoja melkein kaksi ja puoli vuotta sitten tekemäni postaus Halppiskosmetiikkaa: Cien by Lidl edelleen saa. Tuosta inspiroituneena ajattelinkin käydä uudelleen Lidlin edullisen kosmetiikan valikoiman lävitse ja katsoa mikä on muuttunut. Tervetuloa siis matkaan Lidlin Cien -merkin kosmetiikkatuotteisiin!

Mikäli jollekin on merkin perusidea tuntematon, on kyseessä siis superhalpaa kosmetiikkaa jota myydään suurimmassa osaa, ellei kaikissa, Lidl -myymälöissä Suomessa. Hinnat ovat lähes kaikessa, ellei kaikessa, alle 5€ joten hinnoiltaan mennään samoissa linjoissa kuin mm. Essence. Laatu onkin sitten eri juttu!

Highlight Powder Rouge -poskipuna sävyssä  10 Secret Lovers (toinen saatavilla oleva sävy on Glowy Dream) on varsin positiivinen yllätys!  Pigmenttiä löytyy yllättävän kivasti ja koostumus ei ole liian kalkkimainen, vaan voisin kuvitella tämän maksavan jopa enemmän kuin sen 3,99€ hinnan. Lopputuloksena on kaunis häivähdys tervettä väriä poskilla ilman mitään glitterihömpötyksiä. Pakkaus on tässä sekä puuterissa yllättävän kiva ja tukeva eikä tuote tuoksu ollenkaan!

Mattainen kompaktipuuteri

Lue koko postaus tästä