Halu | Audrey Carlan


No niin, vihdoinkin on taas Audreyn käsialaa saatavilla. Tykästyin Audrey Carlanin tuotantoon jo pari vuotta sitten kun luin kirjasarjan Calendar Girl. Audrey Carlanilla on omaleimainen tyylinsä josta pidän. Hänen teksteissään pilkahtelevat huumori, lämpö ja tietysti erotiikka. Tarinoissa painotetaan tyypillisesti naisvoimaa, ystävien tärkeyttä, hyväntekeväisyyttä ja elämän arvoja. 
HALU on ehkä kliseinen tarina jälleen kerran rikkaasta, haastavasta multimiljonääristä ja kauniista nuoresta naisesta, jotka rakastuvat ensisilmäyksellä ja joiden välillään säkenöi satumaisen ihanasti. Seksi on taivaallista ja halut vievät hahmoja sinne tänne elämän aallokossa. Mutta silti, silti minä rakastan näitä epätodellisen ihania tarinoita. Kukapa ei haluaisi rinnalleen komeaa, vahvaa, luotettavaa miestä joka palvoo naistaan ja tekee tämän puolesta kaikkensa. Ja ne kuumat lisukkeet vielä siihen päälle niin avot.
Luin kirjan hetkessä. Tai no parissa päivässä, mutta se on hetki minulle kun puhutaan kirjan lukemiseen käytetystä ajasta. Pakko oli kuitenkin nukkua välissä ja hoitaa arki. Halu oli silti kova päästä takaisin Gigin ja Chasen romanssin pariin. Gigi

Lue koko postaus tästä