Haluaisitko mainostaa ilmaiseksi luomutilaasi Luomulaaksossa?

Viime aikojen ikävät uutiset lopettavista luomutiloista sekä luomu/ekokaupoista saivat minut mietteliääksi. Tilallisen tai pienyrittäjän arki ei ole helppoa.

Luomu on meidän perheellemme aivan erityisen tärkeä asia, joten noiden ajatusten keskellä mieleeni nousi idea ja kirjoitin tämän postauksen.

Julkaistu alunperin lokakuussa 2016.

Mitä Luomulaakso on?

Luomulaakso on jo noin 10 vuoden ajan ollut intohimoinen harrastukseni, joka kattaa useampia minulle tärkeitä aiheita aina luomuruuasta puutarhaan ja erityislapsiarkeen. Lukijoissa on paljon eri ikäsiä ja erilaisissa elämäntilanteissa olevia, joista moni löytää Luomulaaksosta juuri sen itselleen mieluisimman aiheen.

Samalla Luomulaakso on sellainen positiivinen sivusto, jolla toivon voivani tehdä maailmasta vähän paremman paikan. Luomulaakso on niin oma henkireikäni omaishoitajuuden keskellä kuin myös tapani tuoda esiin upeita luomutuotteita ja -tuottajia, tarjota vertaistukea erityisvanhemmuudessa ja kulkea kohti ekologisempaa elämää elämämäntilanteesta riippumatta. Luomulaakso on kaikkea sitä, mikä on minulle tärkeää.

Linkkilistat ja mainospaikat

Luomulaaksosta on jo vuosia löytynyt erilaisia linkkilistoja mm.

Lue koko postaus tästä