Haluatko runsaat hiukset?

En ny tmuista, mistä maasta reissultani ostin Lushin Big-nimisen palana myytävän hiustenhoitoaineen. Se unohtui jossakin vaiheessa jonnekin laatikon pohjille, koska luulin sen olevan jotakin hiuksiin jätettävää hoitista. En ole oikein koskaan lämmennyt noille Lushin palahoitoaineille, ja jossakin välissä jo ihmettelin, miksi sen yleensäkin ostin.


Kävin sitten Milanossa Lushissa ja päätin napata hoitoaineelle kaveriksi shampoon. Shampoon, jossa on karkeita merisuolakiteitä, sitruunaa, merivettä, merilevää, limemehua, kookosöljyä ja mm. neroli- ja mandariiniöljyjä. Purkki oli kalliihkonpuoleinen, mutta ostosta ei tarvinnut katua.


Mutta sitten tuo palahoitoaine. Jynssäsin sillä tukkaani pesun jälkeen ja ihmettelin, miksie palasta irtoa hiuksiin mitään.


Jossain vaiheessa aloin huomata, että pala olikin kulunut kuopalle toiselt apuoleltaan joten kyllä siitä jotakin oli sentään hiuksiin irronnut! Tämä ahaa-elämys pisti minu tmiettimään, että onko joka kerta pesun jälkeen hiukset kuorrutettava sentin kerroksella hoitoainetta, vai voisiko se vähäisempinäkin määrinä toimia?

Koska hiukset kyllä tulivat kiiltäviksi ja pöyheiksi, pakko on sanoa, että kaiketi hoitoaineellakin oli osansa asiaan.

Hoitoaineen ainesosat ovat jotakuinkin samat,

Lue koko postaus tästä