HALUUN TORTTUU

Marraskuu on jo alkanut ja joulun odotus alkaa pikkuhiljaa. Ensimmäiset lelukuvastot ovat jo tippuneet postilaatikosta ja joulutarvikkeet saapuneet kauppoihin. Mietinkin että onko liian aikaista laittaa jo jouluvaloja? Pimeä aika masentaa, tosin kynttilät, viltti ja hyvä Netflix-sarja on hyvä yhdistelmä. Mutta alkaa myös koko Netflix olla jo koluttu läpi, viimeisenä Ozark:in kakkos tuotantokausi. Suosittelen sarjaa!

* Kuvan löysin arkistosta, se on vuodelta 2015 *
Olen jonkin aikaa seuraillut Instasta kun porukka on tehnyt joulutorttuja ja nautiskelleet glögiä. Ei siinä mitään, ei muutakuin kauppaan ostamaan. Mutta, herkulliset lehtitaikinalevyt ovat gluteenillisia ja en ole itse löytänyt kuin yhden valmiin piirakkataikinan pakkasesta ja useat ihmiset tehneet taikinat  itse. Tässä kohtaan iskee se laiskuus, mutta laiskuus on voitettava. Nyt tällä viikolla aion leipoa gluteenittomia joulutorttuja ja katsotaan miten onnistuu.
Jos se onnistuu laitan reseptiä tulemaan blogiin. 
Valintakokeet olivat viime viikolla ja ne meni miten meni, mutta katsotaan ehkä ensi vuonna uudelleen. Nyt aion keskittyä perheeseeni ja treenaamiseen kunnolla. 

Onko teillä jo

Lue koko postaus tästä