Hamburg

Minä sain omat sukkani postissa tänään. Ne oli matkanneet pitkän matkan Saksan Hampurista.

Sain silmieni väriset, oliivinvihreät, kirjoneulesukat ja nämä on nyt toiset oliivinväriset, jotka saan peräkkäin. Ehkä minusta lähtee vihreät vibat? Alkutuntuma oli vähän jännittävä, osaanko pitää näin paksuja sukkia? Ensikokeilulla kuitenkin päätin, että näistä tulee aivan täydelliset mökkisukat, siellä kun varpaita palelee vähän herkemmin.
Olin alkanut viime aikoina jännittää sukkien saamista ja siihen on parikin syytä. Istuuko sukka mun jalkaan? En tiedä mitään inhottavampaa kuin lörppäsukat. Onko siellä antajan talossa kuitenkin ollut kissoja, joille olen älyttömän allerginen? Onko materiaali sellainen, jolle olen herkistynyt?

Viime aikoina oon saanut kauheita iho-oireita ties mistä, joten joudun syynäämään tarkkaan, mitä päälleni laitan. Sukkien antaja kertoi lisäksi pesseensä sukat, enkä nyt uskalla pitää niitä paljaissa jaloissa, koska pelkään allergista reaktiota ja sitä kutinaa, josta olen nyt melkein päässyt eroon vaihdettuani kaikki pyykinpesuaineet. Toisaalta en myöskään juuri ikinä pese villasukkia, joten osaisinko edes pestä niitä uudestaan pilaamatta niitä?Toinen minua jännittävä seikka

Lue koko postaus tästä