Hameiden ikuinen ongelma
Skirt H&M     Shirt Gina Tricot     Shoes Nike
En tiedä mikä siinä mättää, mutta mä en vaan osaa käyttää hameita. Kesällä ne just ja just menee, mut ei mulla oo niissä koskaan mitenkään erityisen mukava olo. Mut miten sit syksyllä? Tai talvella. Ei tuu mitään. Tykkään jotenkin hameiden ja erilaisten mekkojen tuomista viboista asuun, mut entäs kun oon vaan ikuinen housutyttö? Tää lappuhaalarihame -juttu on kuitenkin niin yks mun lemppareista, että lupaan käyttää tätä enemmänkin. Vaikka on syksy, ja vähän viileää, niin kyllä hameellakin pärjää! Tällä asulla olin Mariannen kanssa Teeleidin terassilla juomassa teetä, ja mua ei edes palellut! Ehkä ekoja kertoja myös, kun mulla oli ihan mukava olo housuitta. Ehkä tää on totuttelukysymys. Saatan jopa heittäytyä hurjaksi, ja lähteä huomenna juhlimaan Mariannen tupareita hameessa. Saas nähdä!

Nappaako tää yhdistelmä teitä? Onko siellä samoja fiiliksiä hameiden kanssa? xx

Kuvat: Marianne / STAY FRESH

Lue koko postaus tästä

JAA
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeliIt’s Friday…