Hämmästyttää, kummastuttaa tätä somettajaa

Kuten olen täällä aiemmin puhunut,  olen halunnut pitää blogini sellaisena hyvänmielen blogina.Tietenkin, jos elämässäni on tapahtunut tai tapahtumassa isoja asioita, niitä voin avata myös täälläkin.Te esimerkiksi tiedätte, että olen menettänyt isäni, minä saan tänään uuden työkaverin ja olen hurjan rakastunut mieheeni.Monet täällä tietävät myös perheenjäsenteni nimet.Jotenkin koen tänne blogiin kertomisen kivemmaksi kuin sen, että alkaisin avautumaan asioistani Facebookissa.
Toisaalta hauskaa, koska täällä juttujani lukee useampi kuin Facebookissa.Instagramissa tykkään jakaa pieniä juttuja arjestani, asuistani ja joskus naamastanikin, jos meikki on onnistunut tai olen johonkin tuotteeseen kovin ihastunut.Voidaan siis todeta, että olen melko avoin täällä sosiaalisessa mediassa.

Tämän kautta päästään siihen, mikä itseäni on käynyt kovasti kummastuttamaan nimenomaan Facebookissa..Mietin, miksi joku esittää aivan muuta Facebookissa kuin mitä on Facebookin ulkopuolella.Eniten ehkä ärsyttää sellainen huomion kerjääminen esim.”Mä lähden nyt, kiitos kaikesta paskasta”.Ihmiset tulevat heti kommentoimaan, että mikä sulla on, mitä on tapahtunut?Sitten selviää, että asia on ihan mitäänsanomaton.Kirjoittaja on vain halunnut huomiota. Tunnetteko tällaisia henkilöitä somessa?
Toinen

Lue koko postaus tästä