Happy Halloween 2019


Rakastan järjestää juhlia – leipoa ja tehdä koristeita. Varsinkin lapsille on kiva järkätä kaikenlaista. Meidän aikuisten sosiaaliset piirit ovat niin suppeat ettei vieraita oikein ole kutsuttavana, varsinkaan kun en ole innostunut alkoholipitoisista juhlista, mutta onneksi lapsille on tullut koulun myötä ystäviä. Ja mukavaa, että kaikki ovat aina innokkaita tulemaan kun jotakin järjestellään. Nämäkin Halloween-teemaiset minijuhlat syntyivät ihan extempore ja vieraat innostuivat mukaan erittäin lyhyellä varoitusajalla. 
Pari tuntia on sopiva aika lasten juhlille, pitempi aika saa jo pikkuihmisissä aikaan ylivirittyneisyyttä. Tällä kertaa Halloweenin vietto meni herkuttelun ja elokuvan katselun merkeissä. Kovin olivat omat lapset innoissaan ja tahtovat, että joka vuosi juhlitaan samalla tyylillä. No tokihan se minulle sopii. Saan itsekin hyvällä verukkeella pukea noitahatun päähän ja juhlia Halloweenia.


Juhlapöydän koristeet on helppo tehdä itse, vieläpä melkein ilmaiseksi. Rakastan helppoja ja näyttäviä DIY-juttuja, ja erityisesti sellaisia joiden tekemisessä budgetti ei pauku.
Pöytäliinaksi laitoin mustan kankaan ja valkoisen valoverhon, joka kulki pöydän yli kulmasta kulmaan. Pöytäliinojen

Lue koko postaus tästä