Härdellin pyjamapöksyt vanhoista t-paidoista


Tuossa jokin aika sitten esittelin täällä päiväpeiton, jonka tein Härdellin vanhoista t-paidoista. Paidoista jäi osia ja palasia yli, kuten hihoja. Myös leikattuja tilkkuja jäi yli. Näistä tein kankaan yhdistelemällä osia toisiinsa. Pyjamapöksyistä tuli hauskat ja poika tykästyi niinhin täysin. Ei muita pylamapöksyjä eneää käyttäisikään.
Päällitikkasin jämät toisiinsa ja kun housut pesee, saumanvarat rullautuu hauskasti tikkauksen päälle. Housut ovat isotöiset, koska palasia on paljon ja kaikki pitäisi saada ommeltua housuiksi. Itse housut on helppo toteuttaa. Käytin Suuri käsityölehden 2/2016 kaavaa housuissa. kaavassa iso määrä kokoja ja olenkin miettinyt tekeväni itselleni samanlaiset. Noita t-paitoja kun löytyy.

Olen tässä miettinyt, että pitäisikö näitä housuja pitää myös lumppis-projektin aikaansaannoksena, sillä heitin kaikki tuunausjätteet lumppis-laatikkoon. Vai pitäisikö näitä pitää ihan erillisenä juttuna juuri sen vuoksi, että materiaali tuli niin paljon myöhemmin laatikkoon mitä se materiaali, jonka sinne keräsin erikseen. Ehkä tämä on erillinen juttu.
Olen nyt päättänyt, että lumppis-projektissa teen paljon enemmän muuta kuin vaatteita. Tässä huushollissa kun

Lue koko postaus tästä