Harkkokasvimaa ja säleiköt vihertävät

Täytyy myöntää, että kun keväällä katselin koko pihatien täyttäviä harkkolavoja sydäntäni kylmäsi. Mitä olinkaan mennyt suunnittelemaan? Ja ostamaan?

Unelmissani kasatut harkkolaatikot ja Pinterestin matalat harkkolaatikot eivät vastanneet ollenkaan sitä mielikuvaa, joka pihassa nyt nökötti. Jämäharkkomme olivat saaneet kaveriksi uudet lavalliset valuharkkoja ja ne näyttivät pihassa aivan kammottavilta.

Muoviin käärityt, harmaat harkot olivat painavan ja ankean näköisiä. Piha näytti enemmänkin rakennustyömaalta kuin unelmien puutarhalta. Purin hammasta, olin hiljaa ja toivoin parasta.

Postaus on osa Omavaraisuus blogeissa-ryhmän postaussarjaa.
Kurkkaa myös Omavaraisuus blogeissa keskusteluryhmä.

Onneksi sain aika pian huokaista helpotuksesta, kun pihaan alkoi nousta laatikoita, jotka täyttyivät nopeasti mullalla. Ne ryhdittivät ja muuttivat pihan mielenkiintoisemmaksi ja käytännöllisemmäksi. Nyt heinäkuun alussa laatikot ovat alkaneet kauniisti vihertää kasvien tuuhistuessa ja kurpitsoiden ja kurkkujen kiipeillessä säleiköissä.

Matkalla tuli monta mutkaa, kuten muurahaisten valtaaman, lahonneen hiekkalaatikon purkaminen ja lisäpala muuria, mutta kaikista mutkista on selvitty ja samaa matkaa on kehitelty uusia

Lue koko postaus tästä

JAA
Edellinen artikkeliHerkkupiirakka
Seuraava artikkeliPurple Dreams