Harkkoreunat ja huussikompostia pölyttäjäpenkkiin

Harkkoreunat pölyttäjäpenkkiin ovat rakentuneet hyvää vauhtia. Meillä oli harkkoja jo hiukan ennestään edellisistä projekteista, joten pölyttäjäpenkin reunat alkoivat rakentua niiden varaan. On mukavaa, kun edes osa materiaalista löytyy omista nurkista ja samalla saimme materiaalin käyttöön sen sijaan, että se roikkuisi pihalla odottamassa uutta käyttökohdetta.

– Postaus on osa Omavaraisuus blogeissa-ryhmän postaussarjaa. –

Muista myös Omavaraisuus blogeissa keskusteluryhmä.

Harkkoreunat pölyttäjäpenkkiin

Harkkoreunoihin päädyttiin lähinnä siksi, että kaipasimme penkkiin kunnollisia reunoja. Pölyttäjäpenkki sijaitsee loivassa rinteessä, mutta korkeimman ja matalimman kohdalla väliä on metrin verran enkä ollut tyytyväinen siihen, että möyhennetyn maan päälle olisi tuotu vain lisää multaa ja kukkapenkki olisi ollut siinä. Sateella maa olisi lähtenyt valumaan alaspäin ja lopulta iso osa mullasta olisi karannut penkistä pois.

Harkkoreunat ovat myös kestävät. Emme haluneet lisää kunnostettavia ja uusittavia reunoja ja aitoja pihaamme. Edellisissä oli jo ihan riittävästi ja niidenkin kohdalla kaipaamme jotain kestävämpää vaihtoehtoa. Mikäli ensi vuonna olemme yhä tyytyväisiä harkkoratkaisuun,

Lue koko postaus tästä