Harmonia

Kaupallisessa yhteistyössä Tokmanni
Olin kesällä kuullut, että Tokmannin oman kotikulta-merkin alle oli tullut myyntiin myös sukkalankaa. En löytänyt sitä meidän paikallisesta kaupasta, joten päätin laittaa sähköpostia suoraan Tokmannin markkinointiin ja pyysin lankaa testiin. Sain syyskuussa sitten ihanan lähetyksen: pussillinen Harmonia-lankaa, jonka sain kaupallisen yhteistyön merkeissä. 

Mainitsin sähköpostissa lempiväreistäni ja sain juurikin niitä: ihanaa okrankeltaista, kahta eri harmaata ja valkoista. Kokonaisuus on nimensäkin mukaan täydellisen harmoninen. Värivalikoimaan kuuluu näiden lisäksi vielä vaaleanharmaa, vaaleansininen, vihreä, roosa ja beige. Kuvissa näkyy järjestyksessä värit luonnonvalkoinen 900, keltainen 906, harmaa 902 ja grafiitti 908. Aion käydä jossain vaiheessa ostamassa lisäksi vielä vaaleanharmaata ja roosaa. 
Harmonia on koostumukseltaan perus sukkalanka: 75% villaa ja 25% polyamidia. 100g kerässä on lankametrejä 200. Lanka vastaa paksuudeltaan esimerkiksi Novitan 7 veljestä. Ainiin, näille langoille on myönnetty avainlippu!Lanka on hintaluokassaan edullinen ja 100 gramman kerä maksaa 2,59 €.
Itse neulottavuudesta on vain positiivista sanottavaa. Lanka neuloutui helposti ja tasaisesti. Korkkasin heti ensimmäisiin sukkiin 4 kerää ja vain

Lue koko postaus tästä