Heidi Klum -mekko uudistui

Heidi Klum -mekko uudistui
Ennen kuin kerron, miten tuo Heidi Klum -mekon saa uudistettua, niin palaan alkuun, tuohon aikaan, kun Heidi Klum -mallisto saapui Suomeen.

Tämän syksyn iso muotitapahtuma oli Heidi Klum -mallisto Lidl halpakauppaketjussa. Monessa median eri lähteessä siitä oli etukäteen kovasti suitsutusta ja kyllähän minäkin siitä innostuin. Aloin ihan odottamaan sen saapumista Suomeen, sillä kuvia katsellessani ja bloggareiden päällä blogeissa, mekot ja takit näyttivät ihan kivoilta. Siellähän minäkin seisoin sitten eräänä maanantaiaamuna, ennen töihin menoa, jonottamassa omia heidiklumeja. 

Meilläpäin ei onneksi ollut mitään suurempia jonoja, joten sain ostettua itselleni Heidi Klum -mekon, mustat nahkanilkkurit ja mustan mokkalaukun. Mekkoa en sovittanut, tuskin siellä liikkeessä edes pystyy sovittamaan vaatteita ja mietin heti, että jos se ei sovi, niin teen siitä sopivan, omin konstein. 

Kuulin jo heti iltapäivällä, että Heidi Klum -mallistoa oli ostettu ja saman tien laitettu huutonettiin kovalla hinnalla. Tämä menee kyllä yli minun ymmärrykseni. Meitä on moneksi ja jotkut ahneuksissaan eivät halua

Lue koko postaus tästä