Heihei Hattarapilvi!

Monta vuotta olen etsinyt paikkakuntaa, johon asettua. Nyt se on löytynyt, paritalon puolikkaasta Seinäjoelta. Minulla on valtava usko siihen, että meidän elämä on täällä myös silloin kun lapset aloittavat koulun. Uskon, että tämä on meidän kotikaupunki, jossa lasten on hyvä käydä koulut.

Aada aloittaa syksyllä eskarin ja itse aion palata työelämään myös syksyllä. Koska Aadalla alkaa reilu vuoden päästä koulu, olen päättänyt poistaa hänet sosiaalisesta mediasta. Olen ottanut Instagramissa linjan, että en julkaise Aadasta enää kasvokuvia. En halua tuoda häntä minun someen vaan hän saa itse tehdä sen päätöksen tulevaisuudessa, että haluaako olla edes somessa. Nyt haluan suojella häntä ja sulkea hänet somen ulkopuolelle, ainakin kuvien osalta. Tämän päätöksen teemme myös Elian kohdalla, kun ikää tulee enemmän.

Olen paljon miettinyt blogin jatkoa. Olen meinannut lopettaa monta kertaa näiden vuosien aikana, mutta aina kun olen ajatellut lopettamista, olen tullut siihen lopputulokseen, että jatkan vielä.
Kuitenkin viime marraskuussa, yhteisen blogin myötä ajatukseni alkoivat jälleen kallistua

Lue koko postaus tästä