Heinä-joulukuun kynnet

Eipä kannattaisi mennä kirjoittamaan aina heti sitä miten luulee asioiden olevan ennen kuin on itse tarkistanut asian. Sanoin, etten ole koko vuonna tehnyt kuukausikollaasia mutta hah, olinpas! Kesäkuun lopussa olin tehnyt alkuvuodesta kuukausikatsauksen joten nyt oli hyvä aika tehdä se 2-osa. 
Jaottelin kynsiä kollaaseihin vähän sen mukaan, onko ne julkaistu täällä blogin puolella vai instassa/ei ollenkaan. Laitoin kuvateksteihin linkit postauksiin mikäli semmoinen löytyy. 

1. Pinkki jalokivi – 2. Siniset kukat – 3. Vihreä marmori – 4. Tilkkutäkki5-7. Moyran folioleimauksia – 8. Syksyn liukuväri9. Kuurankukkia – 10. Tähtileimaus – 11. Lumihiutaleet – 12. Destiny+Lakodom


13. Ruusu Milvit – 14. Moyra shine powder – 15. Vesimarmorointi16. Mehujääpitsit – 17. Lumisade – 18. Vihreä liukuväri – 19. Amber 20. Punainen foliotestaus – 21. Jäiset Milvit – 22. Kolmiot

En odottanut aivan näin monia kynsiä löytäväni tältä loppuvuodelta. Joten tämä oli aika positiivista! Näiden lisäksi on ollut paljon swatchkuvailuja, jotka on vienyt oman aikansa mutta se on niin mukavaa.

Lue koko postaus tästä