Heinäkuiset lukuelämykset

Tässä kuussa kuuntelin yhden äänikirjan ja sain viimeinkin luettua loppuun kirjan, jonka lukemisen aloitin jo viime kuun puolella. Aloitetaan äänikirjasta:Camilla Läckberg: Kultahäkki (kuunneltu äänikirjana, lukijana Karoliina Kudjoi)Ulkopuolisten silmissä Faye on saanut kaiken: täydellisen aviomiehen, suloisen tyttären ja tyylikkään kodin Tukholman parhailta kulmilta. Todellisuudessa ahdistavat muistot lapsuudesta Fjällbackassa vainoavat häntä, ja Faye kokee elävänsä vankina kultaisessa häkissä. Oli aika, jolloin hän oli vahva ja kunnianhimoinen nainen. Se oli ennen kuin hän luopui kaikesta miehensä Jackin vuoksi.

Kun Jack pettää Fayeta, hänen maailmansa romahtaa. Faye on täysin musertunut, kunnes hän päättää antaa samalla mitalla takaisin ja keksii julman tavan kostaa.

Kultahäkki on vastustamattoman koukuttava psykologinen jännitysromaani, joka luotaa ihmismielen varjopuolta ja kurkistaa sen syvimpään pohjaan. Se näyttää, mitä tapahtuu siinä pisteessä, jossa ei enää voi antaa anteeksi. Vangitsevan, kaksiosaisen sarjan avaava Kultahäkki on vuoden järisyttävin kirjatapaus kaikkialla maailmassa.
Vai vuoden järisyttävin. En nyt oikein tiedä. Läckbergin Fjällbacka-sarja on ollut muutamaa hutiteosta lukuun ottamatta mainio. Siksi