Heinäkuun ARVONNAN VOITTAJA

Inspis saavutti 7 vuoden iän teidän kanssanne juhlien. Arvonnasta sain hyvää palautetta siitä, mistä te tykkäätte ja miksi lukea. Kaikkien vastausten perusteella erityisesti juuri minun elämäni, avautumiseni henkilökohtaisesti liittyen Seraan tai mihin vain todelliseen tunnepuoleen koskettaa teitä. Seksuaalinen suuntautuminen ja sen tuomat ilot ja surut, juhlan aiheet. Ihan tavallinen elämä.
Tämä ilahduttaa sinänsä, sillä juuri siitähän tässä on kyse, jos koko blogin perustuksia miettii. Niiden perustusten päälle tulee minulle tärkeitä asioita eri huoneisiin, joista kuvastuu se, kuka minä olen ja mistä pidän. Ne asiat, jotka minulle ovat tärkeitä. Maailmankaikkeuden ensimmäinen, Inspiksen bloginukkekoti, näyttää tältä:Tuohon bloginukkikseen mahtuu kaikenlaista jos vaan voimia on sisustaa. Kaaviossa on samoin pääaineet, joiden alle mahtuu paljon kaikenlaista, vaikken kaikkea sinne kirjoittanutkaan. Tosiaan askartelulle en enää voi omaa huonetta antaa, sillä voimia ei ole tarpeeksi, mutta sitä en lopeta ellei ole pakko.


Heinäkuun arvonnassa palkintona oli käsityötä Suomesta. Juhlava kaulakoru lähtee Tarja K.lle. Onnea! Osoite tulemaan viikon sisällä ja

Lue koko postaus tästä