HEINÄKUUN BETTE BOX

Aurinkoista keskiviikkoa 🙂 Vuorossa taas tuttua uusimpaan Bette Boxiin kurkkausta, joka saapui jo tänään pakettiautomaattiin päivääni piristämään.

Heinäkuussa ollaan tien päällä, lomaillaan ja rentoudutaan. Matkassa on hyvä olla mukana myyntimenestykseksi noussut puhdistusemulsio sekä hammasharja, jolla kirkas ja rento lomahymy on taattu. Kun lomaillaan, joskus saattaa eteen tulla helteitä, joihin on hyvä varustautua oikeilla tuotteilla. Uutuus antiperspirantti pitää kainalot kuivina kovallakin helteellä ja ihanan minttuinen vartalovoi hellii ihoa auringonoton jälkeen. Nämä kaikki tarjoaa heinäkuun Bette Box!

Yhteistyössä Bette Boxin kanssa, boxi saatu

BESTSELLER!

KORRES OLYMPUS TEA 3IN1 PUHDISTUSEMULSIO

”Kaikille ihotyypeille sopiva hellävarainen ja tehokas 3in1- emulsio, joka puhdistaa, raikastaa ja poistaa kasvo- sekä silmämeikin. Sisältää 96,2% luonnollisia ainesosia, kuten antioksidanttista raudakkia, rauhoittavaa aloeta ja luonnollisia puhdistavia ainesosia. Luonnolliset emulgaattorit ja öljyt tekevät siitä hellävaraisen iholle ja silmille. Tuote sopii myös vegaaneille. Saatavilla mm. ego- ja Hehku- myymälöistä, Sokos- ja Stockmann- tavarataloista, Yliopiston Apteekista sekä verkkokaupasta korres.fi. (Ovh. n. 27,00€ / 200ml)”

Tämä oli tuote, jota tutkailin heti

Lue koko postaus tästä