Heinäkuun Bette Box 2018

Jee, heinäkuun Bette Box ja se tuli mulle paljon nopeammin kuin kesäkuun boxi! Se tuli päivässä, mulla oli vieläpä kaksi vapaata joten sain sen heti haettua ja seuraavana päivänä kuvattua sekä kirjoiteltua. Hain oman boxini tosiaan keskiviikkona ja tarkoitus oli jakaa mietteet heti torstaina, mutta halusin saada mun festari asun nopeasti ulos. Joten kivaksi sunnuntai lukemiseksi jätin tämän heinäkuun Bette Boxin!

Mitä mieltä olin koko boxista? No en ollut itse asiassa kovin tyytyväinen boxiin heti sen avattuani. Muutama tunti siitä ja näin instagramissa pitkäaikaistilaajien saaneen Four Reasons hiustuotteita pari putelia, se latisti fiilistä kyllä hiukan lisää. Sitten päivän sulateltuani mä olinkin jo ihan tyytyväinen tämän kuun boxiin. Se oli kokonaisuudeltaan jotenkin puhtoinen, hempee ja raikas.

Dermosil Organic minttu vartalovoi
Tämä aivan ihanan tuoksuinen minttu vartalovoi taisi olla boxin mieluisin tuote mulle. Etenkin kun mulla on vartalorasvat taas vähissä, ei tarvi lähteä äkäseen ostamaan kun kesän suosikkirasvani lähenee loppuaan. Mä en yleensä perusta vartalovoista,

Lue koko postaus tästä