HEINÄKUUN BETTE BOX

Eilen hain tämän kuun Bette Boxin postista ja paketti oli painava. Arvasin, että boksissa oli joku iso, täysikokoinen tuote, mutta muuten en osannut odottaa, mitä boksista löytyykään. Kun avasin boksin, niin heti ensivaikutelman jälkeen jäi fiilis: ”tässäkö tämä nyt sitten oli…”. Boksin kokonaisuus ei sykäyttänyt vaan jäi ennemmin ok-tasolle.

Mitä mieltä te olitte heinäkuun boksista?

Nivea Dry Fresh Roll-On antiperspirantti – Voihan dödöt… Näihin alan hieman kyllästymään, koska dödöjä tulee niin usein Bette Boksissa. No plussaa se, ettei tarvitse itse lähteä hakemaan dödöjä kaupasta ja Nivean dödöt ovat hyviä.

Korres Olympus Tea 3in1 puhdistusemulsio – Boksin yksi kiinnostavimmista tuotteista on tämä Korresin puhdistusemulsio. Hellävaraiset tuotteet ovat aina mielenkiintoisia ja mukavempia lähteä testaamaan varsinkin näin herkkäihoisena. Tämä pääsee testiin heti, kun tämän hetkisen puhdistusemulsion olen käyttänyt.

Happy Smile hiilikuituhammasharja – Petyin hieman, kun näin hammasharjan boksissa. Itse käytän sähköhammasharjaa, joten tämä hammasharja menee miehelleni. Mieluiten olisin ottanut jonkun muun tuotteen hammasharjan tilalle.

Dermosil Nature Mint vartalovoi

Lue koko postaus tästä