Heinäkuun Bettebexi

Hei Ihanaa heinäkuuta kaikille ♥
Suurinosa suomalaisista taitaa parhaillaan lomailla, mutta jonkun on ahkeroitava ja mulle boxin saate kortti ei osunut juuri tästä syystä. Heinäkuussa kun ollaan tienpäällä,rentoudutaan ja lomaillaan…mutta mä olen luvanut itselleni että teen vapaa-ajalla vain mukavia asioita kesän ajan jotta edes lyhyet viikonloput tuntuvat minilomilta ja rentoutuminen on osa sitä.
Katsotaampa sitten boxiin, millä työkaluilla sitä siirrytään rentoon heinäkuuhun.

Ihan ekana silmiin pisti tämä hammasharja, jep…hammasharja ei nyt ole ekana mielessä kun boxia odotan mutta toisaalta tämä ei olekaan mikä tahansa hammasharja vaan HAPPY SMILE ADULS MANUAL HIILIKUITUHAMMASHARJA!
Siinä on antibakteeriset harjakset ja takapuoli on silikonin, jolla voi puhdistaa myös kielen.Näitä saa happysmile.fi verkkokaupasta ja boxissa oli alekoodi.
No tää on ihan kätevä reissuille mukaan, muuten käytän sähköhammasharjaa.

DERMOSIL on mun yks lemppari ja olipa kiva saada sarjan tuhti purkki Mintun tuoksuista vartalovoita. Tästä mä tykkään♥ Voi on pehmeää, riittoisaa jarunsaastikosteuttavaa ja tuoksu on hienostunut minttu. Tuoksu tulee luonnollisesta viherminttuöljystä joka on muuten myös ihoa hoitava

Lue koko postaus tästä