Heinäkuun hetkiä


Elokuuta ollaan elelty jo hyvä tovi, mutta heinäkuukin on vielä pistämättä pakettiin. Niin täysin on tämä viimeinen kesäkuukausi ja kesäloman toinen pätkä vieneet mukanaan, että konettakaan ei ole tullut avattua viikkoon.
Some- ja blogitaukoa tulikin pidettyä vähän vahingossa, mutta se teki kyllä enemmän kuin hyvää. Kirjoittelin viime vuoden puolella viikonloppuisin harrastamastani somepaastoilusta, mutta viikkokin ilman somea meni aivan huomaamatta – asiaa tosin ehkä auttoi se, etten tietoisesti avannut Instagrammia kertaakaan ja poistin koko Facebook-sovelluksen puhelimestani.
Nyt olenkin täysin tietämätön kaikesta, ja ajankohtaisista aiheistakin olen aivan ulalla, mitä nyt Ylä-Karjala -lehteä tuli vähän selailtua taukopaikalla – mikä autuas olotila!

Heinäkuussa…
… oli töitä ja lomailua oikein sopivassa suhteessa. Tänä kesänä kerättyjen empiiristen havaintojeni perusteella kesäloman pätkäisy kahteen osaan toimii mainiosti! Kaksi viikkoa lomapätkien välissä tuntui sekin melkein lomalta, toimistolla oli hiljaista ja olikin vuoden paras hetki käytellä liukumatunteja pois.
… vietettiin neljättä hääpäivää. Tähän mennessä hääpäivät ovat kuluneet aina eri tavoin (mökillä, kylpyhuonetta remontoidessa, merellä, Hangossa),

Lue koko postaus tästä